top of page

Om Oss

Oppdatert: 11. mai 2023

Ekteparet Sanjina og Joakim Lea er grunnleggerne av Siddisskredderene, og bor på Grødem sammen med sine to små døtre, Arwen og Aurelia. Joakim er opprinnelig fra Stavanger, men sammen har de bodd mange år i utlandet – de siste 8 årene i USA. Sanjina har en rik bakgrunn innen veldedighetsarbeid, mens Joakim jobber som Sivilingeniør.



Sammen flyttet de hjem til Norge på Våren 2021, hvor de tok del i mange festlige begivenheter. Her ble de fort minnet på hvilken viktig del finstasen har i det norske samfunnet. Normenn respekterer viktige anledninger, og legger mye stolthet i antrekkene sine. Samtidig, var det vanskelig å unnse at svært mange iklær seg dresser som strengt talt ikke passer – de passer gjerne i skuldrene, men ikke rundt brystet, rundt armene, men ikke i lengden etc.


En dress er et tidløst design utviklet for målsøm. Likevel velger mange en masseprodusert dress, tross sine åpenbare svakheter, fordi skreddersydde dresser har en uoppnåelig pris for de aller fleste. Derfor satte de seg som mål å skape Norges Beste og Rimeligste Skredder, slik at alle kunne få oppleve følelsen av å ikle seg perfekte skreddersydde dresser, fullkomment utformet til sine unike konturer – uten at det ville koste skjorta.


Norges Beste og Rimeligste Skredder


En skreddersydd dress fra Siddisskredderene er perfekt utformet ved hjelp av opptil

23 unike mål, og former seg sømløst til din fasong. På denne måten fremhever den dine særtrekk, ser mer gjennomført ut, og gir en selvtillit alle fortjener.


For å tilby perfekte skreddersydde dresser til en oppnåelig pris, har Siddisskredderene benyttet mange innovative løsninger for å redusere kostnader, deriblant produsjon-, drift-, material- og reklamekostnader. (Les Mer -- "Hvorfor er vi så rimelige?")


Sanjina`s nære familievenner driver Hilltop Tailor, en av de fremste skredderselskapene i Kathmandu. Sammen har de utviklet et dressdesign, bestående av stoffer og former, perfekt for det norske markedet. Oppmålingen skjer i Norge, enten igjennom nettløsning eller i butikk, mens produksjonen blir utført av våre prisvinnende skreddere i Nepal.


Støtte for humanitært arbeid


En av de viktigste motivasjonene bak Siddisskredderene, er et ønske om å skape et bedre liv for mennesker som har det vanskelig. Derfor har Siddisskredderene opprettet samarbeid med flere veldedighetsorganisasjoner og initiativer i Nepal. Den lokale produksjon skaper arbeidsplasser, samtidig som 10% av inntektene doneres til humanitære formål.


Ta kontakt for å skape din perfekte dress


Sanjina og Joakim er en folkelig og jordnær familie, de legger sin stolthet i god service, og ønsker å skape lav terskel for at folk kan ta kontakt. Har du spørsmål om målsøm, stoffprøver, perfekt passform garanti, deres veldedighetsarbeid, eller ønsker du å starte din reise mot den perfekte dressen? Ta kontakt eller bestill en gratis og uforpliktende time.














1 278 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page